Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Θεσπιακός-Πήγασος 1-1
Νικητής ο αέρας

Ο Θεσπιακός για δεύτερη φορά φέτος(πρώτη ήταν με το Δίστομο) παρατάχθηκε με 4-4-2, ένα σύστημα που του δίνει περισσότερες φάσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά ταυτόχρονα έχει περισσότερη δουλειά η άμυνα του.Έγινε ένα ανοιχτό μάτς, η ομάδα μας έκανε αρκετές φάσεις, όπως κ ο Πήγασος κ μάλλον δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.Ο αέρας ήταν απίστευτος και δυσκόλεψε αφάνταστα το έργο όλων των ποδοσφαιριστών. Παραλίγο να κριθεί η αναμέτρηση από ένα τραγικό σφύριγμα του διαιτητή, αναφέρομαι στο πέναλτι που μόνο αυτός είδε, πάλι καλά που χάθηκε από την αντίπαλη ομάδα.Θέλαμε τη νίκη για να ανασάνουμε βαθμολογικά, δεν τα καταφέραμε αλλά συνεχίζουμε.Έρχεται ένα ματς επίσης δύσκολο με την Αράχωβα κ στρέφουμε εκεί την προσοχή μας.Τα πράγματα ειναι ακόμα ρευστά όσον αφορά ην παραμονή στην Ά κατηγορία.Οι παίκτες του Θεσπιακού αξίζουν τη συμπαράσταση όλων...

Ά ημίχρονο:
4' Ο Στάθης Β. εκτελεί κόρνερ, ο Μαρίνης αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει μόλις άουτ.
19' Ο Λάμπρου σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
26' Ο Μαρίνης, ύστερα από πάσα του Στάθη Β. με πλάτη στο τέρμα θα σουτάρει αλλά μπλοκάρει ο Πιτσιδήμος.
29' Ο Στάθης Χ. με πάσα ακριβείας βγάζει τον Στάθη Β. φάτσα με το τέρμα, ο οποίος θα σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα.
32' Πρώτη καλή φάση για τον Πήγασο, ο Μπόγρης με τρομερή επέμβαση θα κρατήσει το μηδέν σε σουτ του Σαγιάνη.
45+ Ο Μπόγρης με νέα εκπληκτική απόκρουση θα πει και πάλι όχι στους παίκτες του Πήγασου.

΄Β ημίχρονο:
49' Ο Σαγιάνης νικιέται και πάλι από τον Μπόγρη.
55' Ο Στάθης Β. βγαίνει τετ-α-τετ αλλά τον σταματάει λανθασμένα ο βοηθός διαιτητή με ανύπαρκτο οφσάιντ.
58' Ο Κοτσικόρος θα υποδείξει πέναλτι σε-δήθεν-ανατροπή του Αποστόλου από τον Κωστογιαννόπουλο.Κακή εκτέλεση του Καβρούζου ψηλά άουτ.
66' ΓΚΟΛ!!! Ο Πελώνης με σκαφτή μπαλιά θα βγάλει τον Στάθη Χ σε θέση βολής, ο οποίος θα νικήσει με δυνατό σουτ τον Πιτσιδήμο και θ'ανοίξει το σκόρ για τον Θεσπιακό..1-0!
69' Μεγάλη απόκρουση του Μπόγρη σε σουτ του Καβρούζου.
71' Ο Πήγασος ισοφαρίζει όταν το σουτ που θα κάνει ο επιθετικός θα κοντράρει στον Κωστογιαννόπουλο και με τη βοήθεια του αέρα θα καταλήξει στα δίχτυα του Μπόγρη..1-1!
85' Ο Στάθης Β. με μαγική πάσα θα βρεί τον Στάθη Χ. που θα περάσει κ τον τερματοφύλακα αλλά δεν θα προλάβει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
90+ Ακόμα μια μεγάλη επέμβαση του Μπόγρη σε τετ-α-τετ του Ζακάει, κρατάει την ισοπαλία για τον Θεσπιακό.

1 σχόλιο:

ΤΣΑΛΟΥ είπε...

Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ανέβουμε βαθμολογίκα αλλά κυρίως ψυχολογίκα.Ελπίζω με την Αράχωβα να μην πετάξουμε τις 1000000 ευκαιρίες που κάναμε με τον Πήγασο στο ρέμα!Οχι τίποτα άλλο,επειδή δεν βρίκαμε καμία μπάλα στο τέλος του αγώνα.Θέλω να δω την ομάδα το Σαββάτο να αγωνίζεται με πάθος,πράγμα το οποίο μας λείπει αρκετά τα τελευταία παιχνίδια.Τσαμπουκά θέλει μάγκες και τους έχουμε!!!!