Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ορχομενός-Θεσπιακός 4-2
Και οι μαιμούδες τρελάθηκαν...


Η ομάδα μας στο 'Α ημίχρονο δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα χάνοντας 3-0 μόλις στο 28'.Όμως στο Β' ημίχρονο παρουσιάστηκε απίστευτα μεταμορφωμένη αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, μείωσε γρήγορα σε 3-2 και τώρα θα μιλούσαμε για επική ανατροπή ΑΛΛΑ...


































Έκδηλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας έπειτα από την πολύ αρνητική διαιτησία που
που αντιμετώπισε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η διαιτησία αυτή ήταν εσκεμμένα αρνητική πράγμα που επαναλαμβάνεται για τουλάχιστον 6η φορά μέσα στα 9 ματς του πρωταθλήματος.
Επειδή συνηθίζουμε να μιλάμε με επιχειρήματα πιο κάτω παραθέτουμε τις ακριβής φάσεις που ο συγκεκριμένος διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα:
1ον:Μη  καταβολή εμφανέστατου πέναλτι στο Α' ημίχρονο στον Μαρίνη.
2ον:Στη φάση του πέναλτι υπερ της ομάδας μας ο διαιτητής δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα όπως ορίζει ο κανονισμός και μάλιστα με εμπαιγμό δήλωσε στον αρχηγο της ομάδας ότι είχε σκοπό να τον αποβάλλει αλλά δε θα το πράξει διότι ο αρχηγός Κουρούνης τον ρώτησε αν θα δείξει όπως όφειλε κόκκινη κάρτα.
3ον:Ο Μανόπουλος έχοντας κίτρινη κάρτα, πέφτι προκλητικά εντός της περιοχής εκβιάζοντας το πέναλτι.Αμέσως ο διαιτητής κατακυρώνει ως έμμεσο φάουλ για την ομάδα μας.Σύμφώνα με τον κανονισμό αντίστοιχες παραβάσεις τιμωρούνται με κίτρινη κάρτα.
Ο προκλητικός Βασιληάς όχι μόνο δεν έδειξε κίτρινη κάρτα αλλά περιπαιχτικά προς τους παίχτες του Θεσπιακού βάζει το χέρι στη τσέπη και δε βγάζει τίποτα!!!,λέγοντας μάλιστα:"εεε δεν είναι όλα τα θέατρα κίτρινη κάρτα"
4ον:Ο επόπτης της αναμέτρησης ο οποίος βρίσκεται μπροστά από τους φιλάθλους μας παρατηρει τον Μανόπουλο που κάνει τις άσχημες χειρονομίες προς τους οπαδούς μας μετά την επίτευξη του 4ου γκολ και δεν γνωστοποιεί το γεγονός στο διαιτητή, για να τον τιμωρήσει όπως λέει ο κανονισμός.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά...
5ον:Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και ενώ ο διαιτητής έχει ακούσει τα εξ αμάξης από την εξέδρα, αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπόγρη ο οποίος αγανακτησμένος του λέει:"είσαι από τους λίγους διαιτητές που έχω σε εκτίμηση στη Βοιωτία αλλά σήμερα δεν αξίζεις όυτε το χέρι να σου δώσω"
Με εκδικητικό ύφος ο Κύριος Βασιληάς συνέχισε την πορεία του προς τα αποδητήρια και έσπρωχνε τους διαμαρτηρώμενους ποδοσφαιριστές.











Α' ημίχρονο:

1'-ΓΚΟΛ!!!Ο Κοντελές πλασάρει τον Μπόγρη και ανοίγει το σκόρ για τον Ορχομενό.
2'-ΓΚΟΛ!!!Ο Μανόπουλος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή κάνει το 2-0.
25'-Κόρνερ για τον Ορχομενό, κεφαλιά του Καραβασίλη η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι.
28'-ΓΚΟΛ!!!Και πάλι κεφαλιά του Καραβασίλη αλλά αυτή τη φορά η μπάλα του κάνει το χατήρι και καταλήγει στα δίχτυα ανεβάζοντας το σκορ σε 3-0.
31'-Γρήγορη εναλλαγή της μπάλας του Στάθη Β. με τον Λάμπρου, σουτ του τελευταίου μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ορχομενού.
39'-Κόρνερ του Στάθη Β. καθαρό σπρώξιμο στον Μαρίνη αλλά ο Βασιληάς αρνήθηκε το πανσιφανές πέναλτι.


Β' ημίχρονο:

53'-ΓΚΟΛ!!!Επέλαση του Κωστογιαννόπουλου από την άμυνα , κάθετη πάσα στο Μαρίνη , οποίος με ωραίο "μυτάκι" στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία μειώνοντας σε 3-1.
58'-ΓΚΟΛ!!!Κάθετη πάσα στο Στάθη Β. ο οποίος βγαίνει τετ-α-τετ και ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα σε προφανή θέση για γκολ.Ο "τραγικός" Βασιληάς δίνει πέναλτι αλλά δεν αποβάλλει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.Την εκτέλεση αναλαμβάνει εύστοχα ο Κιούσης κάνοντας το 3-2.
66'-Σουτ του Στάθη Β. έξω από την περιοχή μπλοκάρει δύσκολα ο Γιοβανάκης.
74'-Ο έχων κίτρινη κάρτα Μανόπουλος προσπαθεί να εκβιάσει το πέναλτι πέφτοντας προκλητικά μόνος του εντός περιοχής.Ο Βασιληάς καταλογίζει το θέατρο σφυρίζοντας έμμεσο υπέρ του Θεσπιακού.Πηγαίνοντας στο σημείο με το χέρι στο τσεπάκι για να δείξει κίτρινη , συνειδητοποιεί ότι θα είναι η δεύτερη και προς έκπληξη όλων ξαναβάζει την κάρτα στη τσέπη.
78'-Ο Κωστογιαννόπουλος βγάζει ωαραία πάσα στο Μαρίνη ο οποίος με "λόμπα" στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
94'-Ο Μανόπουλος αντίθετα με τη ροή του αγώνα σκοράρει με πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2,
πανηγυρίζοντας με μία από τις γνωστές χειρονομίες μπροστά στα μάτια του επόπτη και απέναντι από τους φιλάθλους του Θεσπιακού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Βασιληάς συνεχίζοντας το ρεσιτάλ του επέδειξε δεύτερη κίτρινη στο Μπόγρη ύστερα από διαμαρτηρία.

3 σχόλια:

gelob είπε...

ΗΣΟΥΝ ΒΑΣΙΛΗΑΣ!!!!

bill είπε...

Αν εξαιρέσουμε το Α΄ ημίχρονο που η ομάδα ήταν σε άλλο γήπεδο,μπορούμε να πούμε ότι στο δεύτερο γίναμε όλοι μια γροθιά για να πάρουμε το παιχνίδι.Αλλά κάποιοι άλλοι παράγοντες μας στέρησαν το διπλό.
Αγωνιζόμαστε 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α' κατηγορία και μετά από τόσα παιχνίδια δεν έχω δει σε κάποιο παιχνίδι να είναι κάπως υπέρ μας η διαιτητές,αλλά σχεδον πάντα κλείνουν τα μάτια σε φάσεις που τις βλέπουν και οι πέτρες.
Αν θέλουν να μας "ρίξουν" να μας το πουν από τώρα να μη σκοτωνόμαστε άδικα κάθε σάββατο.
Τρέχουμε και σκιζόμαστε κάθε βδομάδα για αυτό που γουστάρουμε και αγαπάμε το Θεσπιακό και το ποδόσφαιρο,αλλά δυστυχώς με αυτές τις συμπεριφορές μας αναγκάζουνε και σκεφτόμαστε διαφορετικά.
Δε μπορεί να υπάρχει τόση πολύ αδικία σε σημείο που να τρέχουν τα δάκρυα μας από τα νεύρα,να τραυματιζόμαστε για αυτούς!να φεύγουμε από τις δουλειές μας για αυτού!να αφήνουμε πίσω τις οικογένεις μας για αυτούς!
Άραγε αξίζουν τόσες θυσίες για αυτούς???

organwmenoi... είπε...

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!!ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ...ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ...Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ''ΟΠΑΔΟΙ'' ΤΟΥ ΘΕΣΠΙΑΚΟΥ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ) ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ...ΑΓΡΑΦΟΙ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ....ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΦΕΡΟΣΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ.....ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!