Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Θεσπιακός - Δάφνη 3 - 4 
Η Δ' έχει έξοδα...! 


Η ομάδα μας κατόρθωσε να κοιτάξει στα μάτια τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και παρόλες τις απουσίες να αποδώσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών της. Ο Θεσπιακός δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα της Δάφνης, την πίεσε κατά διαστήματα, μετατρέποντας ένα θεωρητικά εύκολο απόγευμα σε παρολίγο εφιάλτη. Όλες οι γραμμές πήγαν παρα πολύ καλά αν και ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον τερματοφύλακα του Θεσπιακού Βαρθαλάμη Γιώργο. Ο "μικρός" παρά το άγχος και την πίεση για το ντεμπούτο του ως βασικός στην Α' κατηγορία και μάλιστα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα τα πήγε εξαιρετικά ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Α' Ημίχρονο

1' -ΓΚΟΛ!!! Η Δάφνη ανοίγει το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, όταν σε σέντρα του Κόκκορη η μπάλα έπειτα από δύο κόντρες σε πόδια παιχτών του Θεσπιακού κατέληξε στο κεφάλι του Λεχρή ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα... 0 - 1!
16' - Πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Μαρίνης βγάζει με ωραία μπαλιά τον Στάθη Χ. τετ α τετ αλλά ο τελευταίος αφού πέρασε τον τερματοφύλακα δεν συγκράτησε τη μπάλα η οποία κατέληξε κόρνερ.
28' -ΓΚΟΛ!!! Οι φιλοξενούμενοι διπλασιάζουν τα τέρματά τους στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση στα καρέ του Θεσπιακού, όταν ο Γκίκας με σέντρα βρήκε τον Σιδέρη μέσα στην περιοχή ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0 - 2!
30' - ΓΚΟΛ!!!Ο Θεσπιακός μειώνει το σκορ με μια πολύ καλά οργανωμένη επιθετική προσπάθεια. Ο Μαρίνης με "ποδιά" αποφεύγει έναν αμυντικό και πασάρει στον Λάμπρου ο οποίος με σέντρα ακριβείας βρίσκει τον Στάθη Χ. που με αριστερό σουτ κάνει το 1 - 2!
34' - Καλή ευκαιρία για την ομάδα της Δάφνης, όταν ο Μπεθάνης σεντράρει στην καρδιά της άμυνας του Θεσπιακού και ο Λεχρής με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
38' - Ο Στάθης Χ. θα προσπαθήσει να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά θα δεχθεί επικίνδυνη προβολή από τον Κόκκαλη και ο διαιτητής Παπαγεωργίου αντί για "έμμεσο" φάουλ θα διατάξει την συνέχεια του παιχνιδιού.
40' -ΓΚΟΛ!!! Ολική επαναφορά για την ομάδα μας!!! Ο Κωστογιαννόπουλος με μακρινή πάσα θα βρει τον Μαρίνη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο τελευταίος θα πλασάρει ιδανικά -στο κέντρο της εστίας ψηλά- τον Μπονιόζο γράφοντας το 2 - 2!

Β' Ημίχρονο
49' - Ο Μαρίνης αφού πέρασε εξαιρετικά τη μπάλα πανω από τον προσωπικό του αντίπαλο σούταρε λίγο άουτ. 
51' -ΓΚΟΛ!!! Η ομάδα των Ερυθρών κατόρθωσε και πάλι να πάρει κεφάλι στο σκορ με απευθείας φάουλ του Λιώρη... 2 - 3!
63' - Ο Σιδέρης με δυνατό σουτ θα προσπαθήσει να σκοράρει αλλά ο Βαρθαλάμης θα μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα.
69' - Ο Βαρθαλάμης με σωτήρια επέμβαση -με τα πόδια- θα διώξει τον κίνδυνο για την εστία του σε τετ α τετ του Λιώρη.
79' - Ο Κόκκορης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2 - 4!
84' - ΓΚΟΛ!!!Ο Στάθης Β. θα κλέψει τη μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάγια έξω από την περιοχή και με αριστοτεχνικό σουτ θα τη στείλει στο βάθος της εστίας του Μπονιόζου γράφοντας έτσι το τελικό 3 - 4!

3 σχόλια:

bill είπε...

Mπράβο ρε ομάδα!!!!
Διπλό στον Παναλίαρτο Α.Ο.ΘΕΣΠΙΑΚΕ ΟΕΟΕΟΕ..........

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό παιχνίδι...μπράβο σε όλους!
Γιώργος Λεβέντης

organwmenoi... είπε...

mpravo sthn omadara mas!!!!!!!!!!diplo mesa ston aliarto!!!!!!!tha eimaste konta sou opou ki an pas!!!!!!!!!!