Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Θεσπιακός-Παμβαγιακός  4-0 
 Με σβηστές μηχανές μετά το 60΄…
Α’Ημίχρονο:
1’-Σουτ από τη σέντρα ο Στάθης Χ. μπλοκάρει ο Ντελής.
7’-Σουτ του Στάθη Β. έξω από τη περιοχή, λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Παμβαγιακού.
10’- Πρώτη και μοναδική καλή φάση για τους φιλοξενούμενους ύστερα από καλή σέντρα έπιασε τη κεφαλιά ο Σιάκουλης, ελάχιστα άουτ από την εστία του Μπόγρη.
13’-ΓΚΟΛ!!!Ο Στάθης Χ. σουτάρει έξω από τη περιοχή , κοντράρει η μπάλα λιγο στον αμυντικό και κρεμάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ.
22’-Ο Στάθης Β. κλέβει εντυπωσιακά τη μπάλα από τον τελευταίο αμυντικό, βγαίνει τετ α τετ και σουτάρει ελάχιστα άουτ.
42’-ΓΚΟΛ!!! Εκτέλεση κόρνερ του Στάθη Β. χαμηλά στο πρώτο δοκάρι, δεν διώχνουν οι αμυντικοί, το εκμεταλλεύεται ο Στάθης Σ. και με κοντινό πλασέ δεν αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Β’Ημίχρονο:
50’-ΓΚΟΛ!!!Ύστερα από κούρσα από δεξιά ο Κουρούνης Κ. βγάζει τον Στάθη Χ. τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ο οποίος δε δυσκολεύεται να αυξήσει το δείκτη του σκορ στο 3-0!
55’-ΓΚΟΛ!!!Ωραίος συνδυασμός Λάμπρου και Μαρίνη με τον τελευταίο να βρίσκει με έξοχη μπαλιά τον Στάθη Χ. στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και αυτός με ωραίο πλασέ διαμορφώνει το τελικό 4-0 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ!
71’-Σουτ του Γκάγκαρη στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού της εστίας του Μπόγρη.
78’-Κεφαλιά του Μάγκα η μπάλα καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπόγρη.
82’-Επέλαση του Σελιανίτη από την άμυνα , περνάει όποιον βρει μπροστά του, κάνει το ένα-δύο με τον Λάμπρου και σουτάρει στο Θεο!!!
Θεσπιακός: Μπόγρης Χ, Κωστογιαννόπουλος, Κιούσης, Πέτρενας 55΄ (Χρήστου), Στάθης Σ, Σελιανίτης, Λάμπρου, Κουρούνης Κυρ, Μαρίνης 65΄(Κουρούνης Κ), Στάθης Β 70’(Πελώνης), Στάθης Χ

2 σχόλια:

ΤΣΑΛΟΥ είπε...

Καταρχάς πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά!Πιστεύω οτι κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι.Είχαμε πάθος,αγωνιστικότητα και φυσικά ομαδικότητα.Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος και να καταφέρουμε να κρατηθούμε στην Α κατηγορία.Όμως να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα,επειδή κερδίσαμε ένα αγώνα δεν σημαίνει οτι σωθήκαμε κιόλας!

''ΦΙΡΜΑ'' είπε...

Μπράβο μάγκες του Θεσπιακού..Για άλλη μια φορά δείξαμε την ποιότητα που μας διακρίνει σαν ομάδα..Όπως έλεγα κ μετά τον αγώνα,δύσκολο απόγευμα για τους Βαγαίους,άλλωστε δανεικά είναι αυτά..Τσίπη,ψιλοκαλός ήσουν,λίγο στην τελική προσπάθεια τα χαλούσες-μόνο 3 ρε παικταρά..Χάρη,τίποτα δεν έβγαλες..Μάκη,ο καλύτερος παίκτης ήσουν το Σάββατο..Σωτήρη πουλάς τρέλα..Κιούση μπορείς..??Τσαλού πάλι πλάκα έκανες..Περιπτερά,εσύ σούπερ σταρ..
Όπως λέει κ ο ξα..Σχηματάρι ερχόμαστε..