Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Σχηματάρι-Θεσπιακός 2-0
Καλός στο πρώτο αλλά δεν άντεξε...



Α΄ημίχρονο:
10΄-Άρα σε πλεονεκτική θέση προλαβαίνει ο Μπόγρης.

11΄-Σουτ του Κοντιζά ωραία απόκρουση του Μπόγρη.

17΄-Ο Πέτρενας ακουμπά τον Γεωργαντή και ο Αποστόλου με μία αστεία απόφαση δείχνει την άσπρη βούλα ύστερα από αποδοκιμασίες των φιλοξενούμενων.Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κοντιζάς αλλά ο Μπόγρης απέκρουσε εντιπωσιακά.















































26’-Ο Άρα πασάρει στον Γεωργαντή αλλά το σουτ του αποκρούει ο Μπόγρης σε κόρνερ.

38’-Ωραία πάσα του Στάθη Β. πίσω από την πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων στον Στάθη Χ. αλλά ο τελευταίος χάνει το κοντρόλ και τον προλαβαίνει ο Μεγαρίτης.

42΄-Ύστερα από διώξιμο του Σελιανίτη η μπάλα φτάνει έξω από την περιοχή του Σχηματαρίου στο Στάθη Χ. που κάνει ένα αριστερό σουτ αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.


















Β΄ ημίχρονο:
46΄-ΓΚΟΛ!!!Ύστερα από αδράνεια της άμυνας του Θεσπιακού η μπάλα καταλήγει στον Άρα ο οποίος με όμορφο πλασέ νικάει τον Μπόγρη και κάνει το 1-0.

48΄-Σέντρα του Τσατσαρώνη ο Καρατέλιος πιάνει δυνατό σουτ και η μπάλα καταληγει άουτ.

55΄-ΓΚΟΛ!!!Ύστερα από φάουλ , η μπάλα φτάνει στον Καρατέλιο και εκείνος με όμορφο σουτ στέλνει τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Μπόγρη κάνοντας το 2-0.
63΄-Ο Άρα πέρασε και τον Μπόγρη αλλά το πλασέ τουβρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.

65΄-Ο Κοντιζάς εκτελεί φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Θεσπιακού, ο Μπόγρης αποκρούει εντυπωσιακά με τα ακροδάκτυλα και στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.


























78΄-Φάουλ για το Θεσπιακό έξω από τη μεγάλη περιοχή του Στάθη Χ,ο Μεγαρίτης αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.












90΄-Νέο φάουλ για το Θεσπιακό εκτελεί ο Στάθης Β. αλλά και πάλι ο Μεγαρίτης μπλοκάρει με δυσκολία την μπάλα.


Θεσπιακός:Μπόγρης,Στάθης Χ,Σελιανίτης,Λάμπρου,Στάθης Β,ΣτάθηςΣ,Κιούσης,Μαρίνης,Κωστογιαννόπουλος,Πέτραινας,Κουρούνης Κυρ

Δήλωση προπονητή Θεσπιακού Σ.Μπέκα:
Ήταν για μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Στο Ά ημίχρονο προσπαθήσαμε,είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία και με λίγη τύχη θα μπόρουσαμε να πάρουμε το βαθμό.Δυστυχώς από ολιγορία δεχτήκαμε το γκολ και όταν έχεις απέναντι σου καλύτερη ομάδα, τότε είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις.


6 σχόλια:

organwmenoi.... είπε...

mpravo re aleuraaaa!!!!gamw ths apokrouseis!!!

ΤΣΑΛΟΥ είπε...

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ασχέτως αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό!Προσπαθήσαμε,αλλά μείναμε απο δυνάμεις.Εύχομαι και ελπίζω το Σαββάτο με το Καπαρέλλι να φάμε σίδερα και να πάρουμε την νίκη,που την χρειαζόμαστε πάρα πολύ!

panagos είπε...

Mπραβο παιδια, καλη προσπαθεια εγινε. Ο Χαρης επιασε πολυ υψηλα στανταρ αποδοσης και η ομαδα γενικως στο πρωτο ημιχρονο πηρε αρκετες πρωτοβουλιες στον αγωνιστικο χωρο. Ηταν μια αξιοπρεπης εμφανιση σε ενα βαρυ γηπεδο με αντιπαλο μια καλυτερη ομαδα. Αυτην την εβδομαδα ερχεται ενα πολυ σπουδαιο ματς. Το φιλοδοξο, φετος, Καπαρελλι ερχεται στην Δομβραινα να παιξει το τελευταιο του χαρτι για να μπορεσει να διατηρησει ελπιδες για τετραδα. Εχω την εντυπωση ομως, οτι παρα το διπλο που πηραμε περσι, τους χρωσταμε κατι ακομα. Η απαραδεκτη περσινη φιλοξενια τους εχει χαραχτει στη μνημη ολων των φιλαθλων και στα κορμια ολων των ποδοσφαιριστων. Φυσικα και δεν θα κανουμε τα ιδια. Η απαντηση πρεπει να δωθει μεσα στο γηπεδο.

organwmenoi.... είπε...

paidia oloi me to kapareliiiii!!!!!!!!!!!!!!!pote den ksexnw........

organwmenoi.... είπε...

oloi to savvato sthn dovraina!!!!




P O T E D E N T H A K S E X A S O U M E
T H N A P A R A D E K T H S Y M P E R I F O R A T O U S.................

bill είπε...

Καλή η προσπάθεια των παιχτών απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα και πιστεύω ήταν δικαιολογημένη η ήττα μας.Πλέον είναι παρελθόν το παιχνίδι με το Σχηματάρι,κοιτάμε το επόμενο ματσάκι με τους "φίλους" μας τους Καπαρελλαίους!!!Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη γιατί τους χρωστάμε πολλά από την περσυνή τους απαράδεκτη συμπεριφορά!!!!
Γερά ρε ομάδα και με το 3ποντο είμαστε 6άδα!!!!!